1

Téma: Paříž šlehačka - vhodná i pod potahovku

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

0,5 l rostlinné slazené šlehačky (koupíte ve zdravé výživě), 4 lžíce kakaa, lžíce cukru moučka, jednoho panáka studeného mléka - není podmínkou

POSTUP PŘÍPRAVY

S rostlinnou šlehačkou dělám už déle - dělám s ním jovokrém, náplně nebo tuto šlehačku. Není to pravá pařížská šlehačka, ale nám chutná, a hlavně krásně drží, je levná a rychlá, rozhodně jí nezkazíte ani se Vám nesrazí.
    Šlehačku vyšleháme s jednou lžící cukru do tuha, je tužší než živočišná. Víc nesladím, šlehačka je slazená, ale slaďte dle chuti. Pokud budete zdobit, je lepší přidat mléko, pak je to hodně tuhá šlehačka. Přidáme kakao a zašleháme.

2

Re: Paříž šlehačka - vhodná i pod potahovku

Mohla bys prosím definovat"trochu mléka?"Kolik to asi je?

3

Re: Paříž šlehačka - vhodná i pod potahovku

jednoho panáka mléka