1

Téma: Pařížská šlehačka

3 šlehačky 30%
1 šlehačka 40%
4 čoko na vaření nebo 400g čoček

vše svaříme a necháme přes noc v lednici a ráno vyšleháme


Zkoušela jsem to i z rostlinné šlehačky a šlo to bez problémů, i chuťově byla výborná. Jen docela tuhá.

Toto množsví dělám na větší kulatý dort.

2

Re: Pařížská šlehačka

Já svařuju
2 šlehačky 40% a dvoje ledový kaštany  mňam mňam
a druhý sen vyšlehám - je to dost tuhá šlehačka - dobře drží .

A někdy dávám jednu 33% a Jednu 40% a to pak dávám dva a půl tyčinky ledových kaštanú , ta 33% šlehačka je větší.

Zrovna se mi chladí dortík v kumbále ) je to úplně úžasný s višňovým frutafilem )