Re: Perníčky Vánoce

Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Perníčky-2009
Přidám pár prvotin z předešlých vánoc

a ještě svícen
Tady ale přibylo krásy, já tleskám

Taky něco přidám, tohle se líbí nejvíc

drobné perníčky
perníčkový měsíček ručně motaný
veliká ryba na zavěšení do okna
perníčkový kostel - oboustranný
svícen
hudební nástroje
perníčkové hvězdy s perličkama
Ahoj,psát moc nestíhám,ale marodím, tak přidám alespon fotečky

Vánoce 2009
Tyto perníčky jsou z loňských Vánoc, byl to vlastně můj první pokus o zdobení perníčků.

Mou velkou inspirací tenkrát byla knihovnička receptů - a to konkrétně perníky od Simonky

ještě dekorativní perníčky, stromeček moc povedený není, nemám tušení jak ho pořádně vykrojit
Taky si dovolím přidat moje výtvory. Ale je to nic moc proti té nádheře co tady je.

Loni na Vánoce jsem si poprvé zkusila ozdobit perníčky a letos o Velikonocích jsem to zopakovala.
Tak když jsem se pustila do třetice na zdobení perníčků, tak jsem si chtěla vyrobit nějakou tu ozdobu z perníku. Zkusila jsem také poprvé použít na perníčky patchowork.

Ahoj holky, vánoční pečení je v plném proudu a všechny to máte kouzelné. Já taky teď nemám moc času, tak jen vložím něco nového

moje hrátky - santa a svíčka jsou sklíčka na zavěšení z papírnictví za 12 kč
hO Velikonocích jsem zkusila do místního muzea nabídnout perníčky. Moc se jim líbily, tak jsem zkusila nabídnout i na Vánoční výstavu. Snad se jim budou trochu líbit od laika 

perníčky

Něco málo jsem letos taky dělala. Ten zvonek s kostelíkem jsem měla před pár lety v časopise Medovníčky a kde kdo ho už kopíruje 

Děkuji!
Ještě jsem zapomněla pár fotek

Dětské perníčky
Můj první pokud o perníčky a jejich zdobení.
Jíťo, kostelík jsem se snažila okopírovat i já