Téma: Nákup u vietnamců
Holky u větví je možné sehnat něco z tohoto zboží, je to asi 3 příspěvek TADY . U nás sice o trochu dražší, ale i tak dobrá cena. Měli i motýlky.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Holky u větví je možné sehnat něco z tohoto zboží, je to asi 3 příspěvek TADY . U nás sice o trochu dražší, ale i tak dobrá cena. Měli i motýlky.
No to jsou super věci a hlavně ceny !!!Jen to asi nebudou mít všude.
Hani to je super - oni maji opravdu všechno
Hani a kdes to kupovala ??
Já ani nevim kde tu v okolí vietnamci jsou - budu muset zjistit
líbil by se mi ten váleček a ty vykrajovátka - sice nevim na co , ale ..... za ty prachy to moc potřebuju
Jéé , ale kdo jede do Ltm a něco by sehnal tak bych ho zneužila
Holky, je to tady u nás v Trutnově. Ty fotečky myslím. Dnes jsem se tam byla juknout a měli jen jeden ten váleček, jedny kopretiny. Jo a hladítko. Ale můžu se tam občas zastavit a pokouknout, eventuelně pokoupit a buď se dostanu v lednu do Bášti a nebo to mu poslat poštou
Lendulko, pokud vyjde čas kouknu,jestli to mají u nás
Holky, tak to je dost výrazná úspora - otázkou je, kolik to vydrží, ale ten váleček je supr,..
Holky u nás (Praha) sice o něco dražší, ale nijak dramaticky tak o 10Kč. Ale ještě jsem koupila sadu 3 motýlků. Ty hvězdičky a žehličku neměli. Dneska jsem tam byla znova a rukama nohama mu vasvětlovala, co bych ještě chtěla (dokonce jsem mu to malovala ), tak sliboval, že ještě něco bude.
Včera jsem oběhla 2 velký tržnice a tam nic. Tak uvidím, jestli mě ten chlapec malej nehoupal, jestli jó, tak bude muset dovopravdy! A to z něj zbude akorát mastnej flek
Hani ty jsi zvíře Já jsem se dnes byla také juknout. Chtěla jsem koupit holkám a nemají ani ťuk. Uvidíme, prý se mám stavit za týden
A co mu uděláš, jestli tě houpal
Tak já se dneska byla taky kouknout , cestou od Dr. jsme zústali u mamky ( Betinka byla tak hotová že domu už bych jí bdělou nedovezla) tak jsem toho využila a objela ty jejich krámky a NIC !!!
Hani netuším, protože mi to říkala baba, tak od té se houpat nenechám
U nás mají vše, sice taky o těch +- 10 kaček dráž ale mají. Gerbery, motýlci, kostice, hladítko, kalichy , medvídci. Jen teda váleček jsem brala předposlední.
Holky , tak vyrážím k ťamanům , jsem zvědavá jestli něco mají i u nás. !!!!
Tak u nás nic nemají. Prošla jsem všechny krámy ve městě a nic.
hele u nás taky nic, jestli to nebudou náhodou mít jen v Čechách, tak holt my holky z Moravy máme smůlu
Tak u nás taky nic,mám smolíka
No holkyv Praze jsem na to narazila jen u jednoho a tam všeeeechno vykoupila, ale prý bude příští týden
Vlaďko asi si musíme počkat až to dorazí taky k nám na Moravu.
Prodavačka si to zapsala do objednávek a říkala ať přijdu za týden.Tak uvidím.
Hanah, můžeš prosím prozradit kde jsi v Praze na to narazila taky jsem z Prahy a zatím nic jsem neobjevila Anuš
Tak já u nás narazila na válečky, 1 gerbery, 1 motýlky, medvědy a hladítka.
Já jsem u nás dneska sehnala váleček za 75,- ; motýlky s pružinou za 69,- ; hladítko za 29,- ; medvídky za 35,- ; a lístečky pod růžičky za 35,-
U nás mají hladítko za 29,- motýlky s pružinou za 59,-, sada 8 žlutých kostic za 79,-, vykrajovačky medvědi za 29,- a floral sadu za 199,-.
Anuš u nás na sídlišti ve Stodůlkách, pár kroků od metra Stodůlky vedle prodejny Norma. A pak na Pankráci. Je tam tržnice.
Ahojky ,zdravím -jak tak koukám v Jihlavě jsou větve asi nejdražší,kostice jsem měla za 99,0,Floralku za 299,0,hladítka 35,0 medvědy 45,0,gerbery za 79,0
Ale pořád je to levnější nez origoš-nic jiného tady zatím neměli,teda já na nic jiného nenarazila
Tak u nás taky podražili Medvědy už mají za 49, za floralku chtěli 279, jinak neměli nic.
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.