51

Re: Technická poradna

Abych věděl jak se máte jmenovat na chatu tak si na vašem počítači ukládám malinký souborek cookie s vaším jménem. Toto je běžně používaná věc i fórum jako takové má uloženou nějakou cookie. No a u této cookie se určuje doba platnosti a zjevně u tebe Jani nějak vypršela nebo se sní něco stalo a stal se z tebe host (Guest). Takže jsem si myslel že až se dnes ráno budeš chtít dostat na chat tak, že se cookie znovu vytvoří a normálně se na chat dostaneš a zárověň jsem chtěl chat ochránit před vpádem nepovolaných osob a zrušil jsem možnost připojení hosta (Guest) na chat. Zkusím to předělat abych nemusel používat cookie (soubor u vás na PC), ale sesion (soubor na serveru s IP adresou odkud se přihlašujete). Má to jen jeden háček že nejdřív budete muset jít na fórum a pak teprve na chat, aby se sesioín vytvořila.

52

Michale díky za snahu o vysvětlení ale stejně vůbec nevím o čem to píšeš,hlavně ,že si mě dostal zpět ještě jednou dík.

53

Nevím, kde je chyba, možná u mě, ale když dám "vlastní galerii", tak se mi u těch fotek nezobrazuje žádný křížek, abych je mohla smazat....jsem tu nová a chtěla jsem to vyzkoušet, jak se to sem vkládá, ale vložila jsem i to, co jsem nechtěla, tak bych to chtěla dát pryč co dělám špatně?

54

Nic, nevím kde mám chybu v kódu, ale dokud nevložíš aspoň jednu fotku na fórum, tak se ten křížek tam neudělá

55

a jo, to bude asi tím, že je mám jen v galerii a ne na fóru...zkusím a uvidím...moc díííky

56

Michale prosímtě podívej se na přihlašování psala mi zezulka11, že se nemůže přihlásit a ani Hanah a ještě psala Ivankadav82 že se nemůže přihlásit jestli se tam něco nezměnilo u nich tím předěláváním fora. Děkuji

57

Míšo prosím tě, stejný problém má i Pajita a JaninaMK. Pajitě to nejde z práce a Janě z bytu

58

Tak hlásím,teď už mi to sem pustí,teda po dvou dnech!!

59

Já poslušně hlasím, tak sem mohu, bylo mi smuno .

60

Taky jsem se nemohla dostat,až dnes odpoledne to šlo.

61

Tak vám podám vysvětlení - Autoři programu, který vytváří toto fórum naprogramovali novou verzi. Já jí neodzkoušel celou a provedl aktualizaci - ale ejhle chybička se vloudila a né jedna. Hlavně byla chyba ve špatné znakové sadě, V počítačích je každé písmeno reprezentované číslem podle nějaké tabulky a ty tabulky se bohužel liší. Takže chybnou interpretací některých znaků došlo k tomu že nefungoval jeden soubor a to ten na přihlášení. Já tu su furt a tak jsem se nepřihlašoval a tak mě to nedošlo, že by tam mohla býti chyba a tak se vám omlouvám.

62

Míšo hlavně, že už je to OK. Děkujeme.

63

Michale prosím již dvakrát jsem sem vkládala obrázek beránka Timiho a pokaždé zmizí
a přitom jiné obrázky zůstanou.Jak je to možné???? camalka

camalka

64

Ivanko, beránka Timiho máš v ostatních filmových postavách - tady
Pokud byl ještě jinde, tak se maže, aby zůstal jen jeden obrázek.

65

a galerii máš Timiho 2x http://www.dortydorticky.cz/galerka.php … &vse=1 takže nevím, kde ti zmizel.

66

Mám prosbu Michale,neumím zmenšit fotku,abych si ji mohla nahrát jako ikonku profilu-avatar.Zkoušela jsem to přes server Dlouhé vlasy,kde se mi občas podaří zmenšit fotka,ale na tu velikost,co zde požadujete se mi to nepovedlo.A ještě chci poprosit o podpis,jestli je to možné na foto??? Děkuji moc předem.

Marci

67

tak si nahrej fotku do avataru do galerky a já ti jí klidně zmenším a jak by se ti libil třeba takoví to podpis:
http://fotky.dortydorticky.cz/2/cele/1336836397.jpg

Barvu i styl písma klidně změním

68

Jééé děkuji to je krásný,styl písma se mi líbí ,protože to M i tak normálně píšu.Dobrá nahraju foto do galerky.Teda jestli se mi to povede ,do toho avataru mi to právě říká,že mám všechny moooc velký.A copak je to za dobrůtku na té fotce???Vypadá to úúúúžasně!

Marci

69

Tipla bych kotlety v sýrovém kabátku?

Marci

70

Tak mám foto v galerii a moc děkuji i za podpis,barva může být třeba červená,modrá,jakákoliv.Hezký víkend!

Marci

71

dobrůtka jsou zapečené těstoviny dělané v domácí pekárně

72

No jo,už vidím ty vrtulky,viděla jsem tvar a hned-kotlety!!!Ale i těstoviny zapékané jsou super!

Marci

73

sosssss prosim nezobrazuje se mi asi vse chtela jsem juknout na fotky z predeslych srazu a nevidim... uz jsem se odhlasovala, prihlasovala ale stale nic (

74

tak jsem zmatená jak lesní včela... chtěla jsem se kouknout na fotky z minulých srazů a nemůžu najít, prostě se mi nezobrazují (( prosím jak na to?

75

jednoduše, některé části fóra nejsou přístupné okamžitě po registraci, ale teď  už to uvidíš