Re: Technická poradna
Tak teda Símo tady máš taky něco:
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Tak teda Símo tady máš taky něco:
Míšo díky to vypadá mooooc dobře,myslím ten podpis,né foto,ale ještě mě nakopni jak to udělat aby to bylo na fotkách,já jsem na to fakt trotl.
když nahraješ odteď fotku tak to tam bude
Ted jsem najela na předchozí stránku,tý jo vy mrchy no jen počkejte
a přišla na to
Asi na ty dvě flašky co bere na další srazík
hahaha,to jsi se spletla ty si vyzunkne Ivanka pěkně sama aby se jí dobře spinkalo a neměla z vás noční můry vy můry ,pro vás budu mít nachystaný váleček né lahvinku
To je super. Na chalupě váleček mám, ale v Trutnově mi chybí, tak za něj budu moc ráda
To mě těšííííííí
Michale děkuji, já jsem teď nebyla moc při smyslec (teda ne že by to nebylo normální), tak jsem nereagovala, omlouvám se . Vypadám jak nevděčnice nevděčná.
Podpis je moc príma, jen nemohl by být trošku tenčí, když už jsem sama tak kulatá
Ale jestli ne , tak to tak nech, teď ještě pochopit vkládání fotek a bude to fajn. Za rok, za dva
to víš že jde udělat tenčí. odpoledne se do toho pustím
Michale moc děkuji za vložení dortíků do fóra,budu se snažit se to co nejdříve naučit.díky moc,ahojky Liba.
Ahoj Michale,včera jsem byla tak šikovná,že jsem do galerie nahrála stejné fotky několikrát,mužeš mi prosím poradit jak je smazat? Díky předem
To je jednoduché. Když si dáš nahoře na zelené liště Profil a vejdeš do Vlastní galerie tak ty fotky co na ně není odkaz na fóru mají před fotkou
a na ten když klikneš tak se ta fotka smaže.
Jak sem koukal, tak budeš muset kliknout postupně na tři křížky.
Michale díky,provedeno
Tak Hani, už jsem ti zeštíhlil podpis a tady je výsledek i když na této fotce to není zrovna moc vidět
A co se týče nahrání fotky na fórum, tak podle mě je nejsložitější najít v počítači tu fotku co chceš odeslat. A na to je docela jednoduchý trik. Stačí si vytvořit složku třeba Na fórum kterou umístíš třeba na Plochu nebo do Dokumenty a do ní vždy nakopíruješ fotky co budeš chtít vložit. Nakopíruješ, protože po vložení na fórum je dobré, zase fotky ze složky smazat. No a Pak když dáš Odpovědět v nějakém tématu a klikneš na Procházet (Vybrat) tam si najdeš složku Na fórum a klikneš na fotku co je uvnitř a pak dáš Odeslat na internet a vpodstatě je hotovo. Jen stačí poté kód co se ti nad nahranou fotkou zobrazí překopírovat do příspěvku.
Kdyby ti to mohl někdo počítačově gramotnější párkrát ukázat přímo na tvém počítači , tak si myslím, že by ses to velice rychle naučila.
Michale moc děkuji za vložení dortíků do fóra,budu se snažit se to co nejdříve naučit
.díky moc,ahojky Liba.
Jo ještě jsem dnes vložil dorty, od kterých už jsem včera vložil detaily. Aby v tom nebyl nepořádek.
Michale děkuji, jsi moc hodný. Pokusím se zítra na to sednout a nějak nasoukat do hlavy, snad se mi to podaří pochopit.Pokusím se zneužít dceru.
Asi mě zabiješ, ale myslím, že ten tvůj první návrh se ke mě kuličce asi hodil víc, tak se nezlob, že prudím a okrádám o čas. Nech to prosím tak a už dám pokoj a móóóc dík ještě jednou.
Tak Hani co toto:
PS: Zapoměl jsem že vařím kakao tak jdu drhnout sklokeramiku.
Michle, moc děkuju, je to super! A to drhnutí desky mě mrzí, jak já se odvděčím
Michale pomooooooc nechce mě to pustit na chat a hlásí mi to tohle!!!!
Nemůžeš se připojit do místnosti Místnost protože jsi zabanován
Jani až budeš mít chvilku tak to zkus, Michal mě navigoval po telefonu už by to mělo fungovat
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.