Re: Perníčky Vánoce
Perníčky-2009
Přidám pár prvotin z předešlých vánoc
a ještě svícen
Tady ale přibylo krásy, já tleskám
Taky něco přidám, tohle se líbí nejvíc
drobné perníčky
perníčkový měsíček ručně motaný
veliká ryba na zavěšení do okna
perníčkový kostel - oboustranný
svícen
hudební nástroje
perníčkové hvězdy s perličkama
Ahoj,psát moc nestíhám,ale marodím, tak přidám alespon fotečky
Vánoce 2009
Tyto perníčky jsou z loňských Vánoc, byl to vlastně můj první pokus o zdobení perníčků.
Mou velkou inspirací tenkrát byla knihovnička receptů - a to konkrétně perníky od Simonky
ještě dekorativní perníčky, stromeček moc povedený není, nemám tušení jak ho pořádně vykrojit
Taky si dovolím přidat moje výtvory. Ale je to nic moc proti té nádheře co tady je.
Loni na Vánoce jsem si poprvé zkusila ozdobit perníčky a letos o Velikonocích jsem to zopakovala.
Tak když jsem se pustila do třetice na zdobení perníčků, tak jsem si chtěla vyrobit nějakou tu ozdobu z perníku. Zkusila jsem také poprvé použít na perníčky patchowork.
Ahoj holky, vánoční pečení je v plném proudu a všechny to máte kouzelné. Já taky teď nemám moc času, tak jen vložím něco nového
moje hrátky - santa a svíčka jsou sklíčka na zavěšení z papírnictví za 12 kč
hO Velikonocích jsem zkusila do místního muzea nabídnout perníčky. Moc se jim líbily, tak jsem zkusila nabídnout i na Vánoční výstavu. Snad se jim budou trochu líbit od laika
perníčky
Něco málo jsem letos taky dělala. Ten zvonek s kostelíkem jsem měla před pár lety v časopise Medovníčky a kde kdo ho už kopíruje
Děkuji!
Ještě jsem zapomněla pár fotek
Dětské perníčky
Můj první pokud o perníčky a jejich zdobení.
Jíťo, kostelík jsem se snažila okopírovat i já