1

Téma: Vypalované těsto

Ahoj, jdu si za vámi pro radu... v čem děláte odpalované (moje babička má napsané "vypalované" těsto?
Ona má napsáno "ve starém hrnci" a já to dělala v teflonovém hrnečku a úplně se mi zdrclo... možná jsem dělala něco špatně, ale možná to bylo i tím teflonem? Je na to třeba lepší litina? Nebo to na to nemá vliv aj sem prostě nemehlo? 

2

Re: Vypalované těsto

Dělám v normálním kastrolku,musíš víc míchat, aby se nezdrclo.

3

Re: Vypalované těsto

Vážně? já se snažila míchat více a zdrclo se mi to znovu, pak jsem zkoušela ještě méně teploty, na jednom místě v tom hrnci se mi to připalovalo, no spíš tak nějak chytalo ke spodku... když jsem to dělala v tom starším tak se to chytalo... říkáš kastrolek, je tohle vhodné? https://eshop.tescoma.cz/kastrol-presto … zni-povlak je úplně nový tak snad to vyjde, už to budu zkoušet počtvrté a mám trochu strach...   
(moc se omlouvám pokud zním jako úplný začátečník, já totiž jsem.)