Téma: Isomalt
Rady a nápady na práci s Isomaltem
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Ahojky, mohl by mi někdo poradit co to je ten isomat přesně? Nějaká cukrová hmota? A dá se koupit nebo vyrobit doma? díky
Ahoj Kristý,
Koukni na odkaz je tam o Isomaltu napsáno vše potřebné
Jani díky a ty s tím máš zkušenosti?
No ptám se, zda s tím má někdo zkušenosti.. Co se koukám po galeriích, tak jsem tady tuto formu zdobení zatím neviděla a docela mě láká to zkusit. Tak se ptám, abych zjistila, zda mi to dotyčná může doporučit, či zda je s tím zbytečně práce a výsledky nic moc... Prostě zjišťuju co se dá, než si to koupím a budu zkoušet sama
No zkušenosti s isomaltem má hodně holek, ale pokud nebudeš mít infra lampu na přihřívání izomaltu, tak se sním moc pracovat nedá. Jedině vylít do silikonových formiček a nechat ztuhnout. Isomalt se totiž rozpouští při 160°C a práce je dost bolestivá. Takže bez lampy a speciálních rukavic je to hrozná práce a když už se to podaří, tak je problém s vlhkostí - on se ten cukr začne rozpouštět. To je asi tak k tomu, proč to na dortech není moc vidět.
Takže si kup izomalt, začni zkoušet a uvidíš. Každý je šikovný na něco jiného, tak třeba tobě to z isomaltem půjde.
Ty aj pečieš? lebo tvoja galerka zíva prázdnotou, skus niečo vložiť, možná ti budeme aj vedieť poradiť čo skúsiť ako prvé a nie sa púšťať do finančne náročnejších projektov.
Miruš ano zkouším pečení a láká mě všechno nové co s tím souvisí Ale jsem na začátku, takže určitě musím zapracovat nejdřív na základech a pak se pouštět do něčeho složitějšího.. Je to fakt Do galerky něco vložím, konečně jsem se dokopala k tomu stáhnout si fotky z foťáku, takže jak bude chvíli čas, tak to sem hodím Zatím pa
Miruš tak jsem konečně něco vložila Ten zelený dort byl můj úplně první Tak jsem zvědavá na kritiku
Tak když chceš kritiku tak se nauč ty dorty fotit na neutrálním pozadí, ať tam nemáš nepořádek z kuchyně bude to líp vypadat.
Ooo děkují To potěší Vzhledem k práci na to nemám moc času, ale moc mě to baví
Michale - budu se snažit
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.