Re: Zahrádka
Zdeni moc děkuji. Simi, jsem z nich taky nadšená. A opravdu rostou všude. Když už i tady mě Srnky mi chodí na stromky, takže tohle mi nechávají napokoji
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Zdeni moc děkuji. Simi, jsem z nich taky nadšená. A opravdu rostou všude. Když už i tady mě Srnky mi chodí na stromky, takže tohle mi nechávají napokoji
Liduš, máš moc pěknou zahrádku.
Holky já se tady zeptám, jsem drzoch, sháním odnože stáleplodících jahůdek, nevlastníte některá náhodou?
A proč jsi si nějaké nevzala, když si tu před 14 dny byla.
Budeš chtít do Cítova? Nebo to máme vzít přes Beroun?
Zdeni děkuji. Jahody jsem měla, ale nevím proč, skoro všechny letos odešly
Michale díky, na způsobu předání se ještě domluvíme.
tak jsem musela na zahradě otrhat rajčata, mám na nich plíseň nebo co , hnědnou a opadávají, tak jsem otrhala i zelený a dám je plech snad dozrajou
Vladi, vloni jsem měla to samé. Naštěstí uzráli a udělala jsem z nich lečo. My jsme zase museli vytahat mrkev nebo by nám ji sežrali slimáci. A jak pořád prší, tak jich je snad čím dál víc
Troška jarních květů, co mám právě na zahrádce
Na fotce to není moc vidět, ale ta fialka je bílá s maličkými modrými puntíky
Právě kvete bledule letní
Tak a takhle už má na květ první denivka
Hani to je balzám na duši
Hani, nádhera. Já chci taky zahrádkuuuuu
holky
Jé Vladí, opravdu krásná barvička tulipánku! A modřence miluju, chtěla jsem je do svatební kytice a neměli
Vladi kráása!
Vladi,ty tulipány jsou úžasné,tyhle kytky miluju už od malička
Símo zespodu je dej do děravého kelímky ud jogurtu nebo malých petek. Zatím mi tak vydrželi, jinak mi také vše zažerou.
Holčiny máte je nádherné, budu muset také vyfotit, aspoň těch pár
Dívky, zahrádky máte krásně kvetoucí
Holky mě už vykvetl první z klematisů
A takhle mi kvete šeřík
a muškáty doma na balkoně, dneska jsem je schovala na parapet, byla hnusná zima
Hani paráda. Já jsem dnes konečně vyfotila tulipánky a třešen a něco málo ve skalce. Hlavně toho víc nekvete. Ale zítra se pochlubím. Kabel totiž mám u NB
Tak tady je odkaz na můj největší zdroj kytí
http://www.lukonglads.cz/