Re: Zahrádka
Tak mě napadá, jak daleko to máte ke Starklovi? To je někde u vás, ne?
Peti to je u Kutné Hory v Čáslavi to je asi někde uprostřed mezi námi
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Tak mě napadá, jak daleko to máte ke Starklovi? To je někde u vás, ne?
Peti to je u Kutné Hory v Čáslavi to je asi někde uprostřed mezi námi
To zahradnictví vlastní ukrajinka, tak má asi lepší zdroje.
Míšo, takk dyby jste měli cestu kolem, tak za tu stovku prosím klidně dvě sazenice těch kamčatských. dík
U Starkla jsem chtěla sloupovitý ovocný stromy, ty tam u vás náhodou nemají? Já bych je objednala, ale copak vím, co mi přijde?
Michale díky
U nás mají taky borůvky za 100,- ale nevím jaký to jsou, juknu na ně
tady máte naši rozkvétající zahrádku
poprvé mi vykvetla wistárie má sice jenom jeden květ ale máme z něho radost
a tady ještě Adélka s Alfíkem
Máte krásnou zahrádku a rozkošnou holčičku! Je strašně roztomilá! A jak jí pejsek poslouchá!
dnes se mi konečně povedlo vyfotit moji skalku se skleníkem a záhon jahod a hrášku
Liduš ty jsi ale pěstitelka! Rajčátka ti pěkně kvetou!
Mám z nich radost, jen kdyby už začali červenat, to bude dobrota
Lidu krásná zelenina a počkej až ti bude dávat plody.
Tady je moje zarostlá zahrada.
Šari, moc hezká, zase úplně jiná než když jsem ji viděla v květnu. Pěkně ti to roste.
Na zeleninku se moc těším, Barunka zatím chodí a otrhává listy z brokolice a baští je. Ale za chvíli vyrazíme na lusky Na ty se moc a moc těším.
Šári moc krásná zahrádka a krásnej pejsánek! Určitě je to mazel a dává pozor na kluky.
Musím se vám pochlubit se začínající úrodou
Krásně vám to roste!
Děkuji. Mám z toho velkou radost.
To je pěkná úrodička
Zatím je vše po jednom kousku. A ta brokolice má jen 6cm průměr, ale doufám, že mi vše doroste
Panečku, to vypadá hooodně nadějně, na tobě letos zelináři nevydělaj. Tak ať to krásně roste!
Liduš s tebe ještě jednou něco bude.
Liduš to by chtělo potom zelinářský stánek s přebytky!!
Povezu vám je do Cítova Protože jestli všechno dozraje a přežije, tak to bude mazec. Ale zase si nadělám základ pod maso z rajčat, paprik a cibule. Tu tedy sice musím švihnout mamině, ale přeci, co by por mě neudělala
Tak jsem si zase trošku vyfotila zahrádku. Tentokrát kytičky
Jo tak tyhle u nás milujou srny,letos tedy zázrakem se na ně vyprdl a tak mi pod oknem taky kvete nějaká růžová,mě se moc líběj,že hezky voněj a krásně vypadaj.A na pěstování totálně nenáročné,rostou všude.