1

Téma: Ježci

Opět plát piškotu, mléčný marcipán, máslový nutelový krém, špičku na srst
-vykrojíme tvar ježka, pomažeme marmeládou, vytvarujeme tělo ježka z punčoviny a necháme ztuhnout.
-potáhneme čumáček marcipánem a ozdobíme bodlinkami z máslového krámu, špičkou na srst nebo chlupy, prodávají se dvě velikosti

pokračování pařez.
http://fotky.dortydorticky.cz/fotopostupy/postup/3ddorty/foto20/01.jpg

http://fotky.dortydorticky.cz/fotopostupy/postup/3ddorty/foto20/02.jpg

http://fotky.dortydorticky.cz/fotopostupy/postup/3ddorty/foto20/03.jpg

http://fotky.dortydorticky.cz/fotopostupy/postup/3ddorty/foto20/04.jpg

http://fotky.dortydorticky.cz/fotopostupy/postup/3ddorty/foto20/05.jpg

http://fotky.dortydorticky.cz/fotopostupy/postup/3ddorty/foto20/06.jpg

http://fotky.dortydorticky.cz/fotopostupy/postup/3ddorty/foto20/07.jpg

http://fotky.dortydorticky.cz/fotopostupy/postup/3ddorty/foto20/08.jpg

http://fotky.dortydorticky.cz/fotopostupy/postup/3ddorty/foto20/09.jpg

http://fotky.dortydorticky.cz/fotopostupy/postup/3ddorty/foto20/10.jpg

http://fotky.dortydorticky.cz/fotopostupy/postup/3ddorty/foto20/11.jpg