1

Téma: Pařez pod ježky

Na pařez použijeme piškot slepený máslovým krémeme, kmen potáhneme marcipánem a kůru uděláme ze směsi čokoládového müsli, nastrouhané tatranky a čokolády.
- směs nesmí být moc hustá, aby z pařezu nestékala
-pár inspirace

http://fotky.dortydorticky.cz/fotopostupy/postup/3ddorty/foto19/01.jpg



http://fotky.dortydorticky.cz/fotopostupy/postup/3ddorty/foto19/02.jpg

http://fotky.dortydorticky.cz/fotopostupy/postup/3ddorty/foto19/03.jpg

http://fotky.dortydorticky.cz/fotopostupy/postup/3ddorty/foto19/04.jpg

http://fotky.dortydorticky.cz/fotopostupy/postup/3ddorty/foto19/05.jpg

http://fotky.dortydorticky.cz/fotopostupy/postup/3ddorty/foto19/06.jpg

http://fotky.dortydorticky.cz/fotopostupy/postup/3ddorty/foto19/07.jpg

http://fotky.dortydorticky.cz/fotopostupy/postup/3ddorty/foto19/08.jpg

http://fotky.dortydorticky.cz/fotopostupy/postup/3ddorty/foto19/09.jpg

http://fotky.dortydorticky.cz/fotopostupy/postup/3ddorty/foto19/10.jpg